Åt världens mysigaste lång lunch på L’Avenue igår, ett fancy pancy ställe med avslappnad atmosfär – typ som Riche i Stockholm. Maten vi åt var ärligt talat inte to die for (självklart jättegott) men det var bara sååå mysigt att sitta där och titta på alla människor som kom in. Satt verkligen i flera timmar och bara åt, snackade skit, drack några återställare och pratade om alla människor som gick in och ut ifrån restaurangen.

Jag älskar ju att sitta och titta på folk, föreställa mig vad de jobbar med, hur deras liv ser ut osv. Jag tycker ju sådant är så roligt. Jag brukar också fundera över vad folk tror om mig och jag undrar verkligen vad dom tänkte igår. Vi satt verkligen och gapskrattade så att vi grät över snapchats, utekvällar och galna historier. Christina och Danijela som jag är i Paris med två sååååå härliga tjejer verkligen.

IMG_3520.JPG

Danijela, en dålig förebild….

IMG_3519.JPG

… Men jävligt rolig, älskar henne verkligen!

USA_9206_Fotor

Har druckit så många Moscow Mules här i Paris. Jag har ingen koll på cocktails överhuvudtaget och gillar inte cocktails heller då jag antingen tycker de är så söta eller starka så när Danijela beställde in dem här första kvällen så var jag lite skeptisk men efter första zippen så var jag hooked.

De smakar lite ingefära och är så jäkla goda. Ni måste testa Moscow Mules, min nya favoritdrink for sure. Smakar lite som ingefära drinkarna man får i kopparfärgade muggar på Miss Voon i Stockholm om ni testat dom?

USA_9213_Fotor

USA_9221_Fotor

Så mysigt på L’Avenue verkligen. Ni måste dit!!!

Se till att boka bord dock…

USA_9207_Fotor

Danijela åt en risotto och jag och Christina tog en varsin pasta med krämig svamp sås och så drack vi Moscow mules och healthy detox juices med mango.

IMG_3515.JPG

IMG_3516.JPG

Sen försökte vi ta en hoppbild… och gick och strosade runt i Paris. Var inne på Chanel och spanade varav I shouldn’t have done för min väska var typ 4000kr billigare här i Frankrike. Blev så ledsen… Det är ganska mycket pengar ändå. SÅ OM NI SKA KÖPA EN CHANEL – KÖP DEN I PARIS!!! Life tip!! Haha.

Åt även nutella crepes, förföljde en kille med en STOR bukett röda rosor för att ta reda på VAD HAN HADE GJORT (eller skulle göra med dom här rosorna) och så var vi med om en nära döden upplevelse då vi sprang över en jätte trafikerad gata precis vid parisehjulet och inte insåg att de kom trafik även från andra hållet haha. Ja, ni hör ju själva! Kram på er.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna