IMG_3637.JPG

Åt en helt fantastisk middag på Pershing Hall igår. Det var jättemysigt och hade även det en sååååååå nice innergård. Vi blev även där välkomnade med ett varsitt glas champagne, servitören sa inte att den var från restaurangen själva man vi tror det hehe… Jättetrevligt i varje fall. Det blir man ju jätteglad för.

Senast överförda22

Sedan beställde vi in Moscow Mules (såklart) och försökte bestämma oss för om vi skulle dricka en flaska rött eller vitt. Danijela ville bestämt ha rött och Christina vitt. Så det blev mitt beslut att ta eftersom att det verkligen inte spelade någon roll för mig om vi skulle köra på vitt eller rött. Det hela slutar med att jag (som alltid har beslutsångest deluxe) fick fråga mina snapchatföljare om vi skulle dricka rött eller vitt och det svaret vi fick först, det skulle vi beställa. Det blev rött.

IMG_3626.JPG

Eftersom att vi därefter ville ha typ ALLT på menyn så bestämde vi oss för att dela på några förrätter vilket var så nice för allt var såååååå gott. Speciellt the creamy shrimp tempura (rätten i mitten). Alltså det var så sinnessjukt gott, ni måste beställa den om ni någon gång går hit. Lova mig det?

Vi åt även California tempura rolls med chili mayo, fish and chips pershian style, spicy beef tartar och svamp rigatoni. Allt var verkligen jättegott, var så nöjd med middagen igår verkligen. Tycker ni alla måste gå till Pershian Hall för middag.

IMG_3634.JPG

Bad servitören knäppa några bilder på oss. Han var bäst.

Sen kom även Gertrud förbi, en av Ellinors vänner från Göteborg. Hon flyttade nämligen till Paris i fredags och jag har träffat henne några få gånger innan med Ellinor. Superhärlig tjej, vi hade det så roligt. Känns som att vi har känt varandra i flera år. Det är precis som med Danijela och Christina, vi kände ju inte riktigt varandra innan vi åkte till Paris heller och jag har så kul med dom! Det är så roligt, älskar sådant.

Senast överförda23

Sen tog vi ett kort på servitören också haha och där någonstans bestämde vi oss även för att ha en selfie-tävling vilket innebar att den som tog flest selfies under kvällen med randoms vann. Tyvärr kommer jag INTE visa er dom bilderna dock haha. De blev inte riktigt bloggvänliga om vi säger så.

Har tyvärr inte heller några fler bilder ifrån kvällen för efter det åkte vi till nattklubben L’arc och där gick det bara utfööööööör… L’arc var en rätt stor och opersonlig, men rolig klubb. Det spelade bra musik och uppenbarligen hade vi jäkligt roligt eftersom att vi inte kom hem förrän 06.30 imorse och gick direkt på frukosten (bilden till höger är ifrån det). Paris – Je t’aime

Danijela vann selfietävlingen förresten.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna