Tänkte bara svänga in för ett snabbt hej innan vi beger oss till flygplatsen för att åka hem. Har haft en supermysig och rolig helg med Danijela och Christina. Så glad att vi åkte hit tillsammans! Sjukt härliga tjejer. Har verkligen fått upp ögonen för Paris också för sist jag var här HATADE jag det. Tyckte alla var otrevliga och så var det svinkallt haha.

Jag bloggar mer om Paris när jag kommer hem. Jag har lite fler bilder att visa er och en till restaurang som jag MÅSTE tipsa er om. Funderar redan nu på när jag ska åka tillbaka till Paris. Skulle vilja uppleva lite vår och värme här, det hade varit nice.


Har ni lyssnat på dagens avsnitt av Måndagspepp förresten? Jag ska lyssna på det på planet hem. Är lite orolig för vad vi faktiskt pratade om i den här podden eftersom det var någon vecka sedan vi spelade in den och jag VERKLIGEN inte kan minnas alls vad vi snackade om. Den handlar om killar i varje fall och sjuka saker både vi och våra tjejkompisar varit med om.

Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna