Ligger helt utmattad i sängen efter våran supermaxade helg i Paris. Stackars kroppen alltså… Inte konstigt att jag var sjuk princip hela förra året eftersom att jag åkte iväg på sådana här äventyr var och varannan helg då. Vet inte om ni märkt det men har verkligen försökt att prioritera hälsan på senaste vilket jag har mått jättebra av och fått ett otroligt lugn av.

Den prioriteringen var minst sagt som bortblåst i Paris dock. Men varje gång jag åker någonstans så vill jag alltid maxa maxa maxa mina upplevelser där. Jag vill testa allt, göra allt, se allt… You name it. Vilket både har sina för- och nackdelar helt klart. Satt faktiskt och grät på bussen påväg hem från Arlanda för att jag kände mig så stressad över den här veckan som kommer nu då jag har bokat in alldeles för mycket för vad jag egentligen klarar av. Det är så typiskt mig och jag blir så arg på mig själv varje gång det händer. Ångrar verkligen inte att jag åkte till Paris, men nu när jag sitter här med facit i handen så ser jag ju att jag verkligen hade behövt varit hemma i helgen för att jobba och förbereda mig inför den här veckan istället för att leva loppan i Paris. Går också runt hela tiden och tänker att jag inte klarar av att planera och att jag inte kan planera för att jag måste vara så flexibel och tillgänglig pga mitt jobb. Men ibland så undrar jag verkligen om det stämmer alltså? Jag mår ju egentligen jättebra av planering och att ha kontroll över saker och ting.

Ville bara berätta det för er och visa er att det inte är alldeles enkelt ibland. Men nu får jag helt enkelt beta av en sak i taget, försöka andas och ta det lugnt och fokusera på att göra ett bra jobb. Sen får jag faktiskt lära mig att planera och prioritera och ta mer ansvar för det här funkar inte längre och jag mår inte bra av det. Jag menar inte att jag inte kommer eller vill åka till Paris igen över en helg och bara gå ut, äta gott och inte bry mig om något annat än mig själv och morgondagen. För det älskar jag att göra och det kommer jag göra så många fler gånger. Utan jag menar att när jag väl vill göra det så ska jag se till att jag verkligen har tid för det också. Det hade jag ju egentligen inte den här helgen inser jag nu eftersom att jag idag känner mig så stressad över veckans alla to do’s.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna