Dag tre i Paris så gick vi på lite sightseeing eftersom att allt är stängt på söndagar. Visste faktiskt inte om det innan jag åkte hit men kan ju vara bra att veta om man endast tänkt göra en två-dagars i Paris. Inte så roligt att åka lördag och söndag då liksom. En del restauranger är självklart öppna, men inte alla tror jag. Vet inte om vi kan kalla vår dag för sightseeing och sightseeing heller haha då vi endast gick till Eiffeltornet. För sen blev vi alldeles för trötta och så var det lite kallt.

Så vi beställde en Uber och åkte tillbaka till hotellet. Visste ni att Uber i Paris är typ det bästa ever? Vi åkte Uber X princip hela tiden och det var jättefina bilar, stiligt klädda fransmän som körde och så bjöd de ofta på vatten, tuggummi och karameller. Det är mycket billigare än taxi också.

Ser verkligen ut som att jag sitter och håller upp min nya väska på bilden förövrigt… Men det här var den enda som inte blev suddig. Vi tog säkert 20 stycken och alla blev så blurry eftersom att de kör så jäkla snabbt i Franrike.

Kom tillbaka till hotellet och beställde upp roomservice och ni vill inte ens veta vad dessa två sketna pizzor gick på…. Sinnes!!! Men det var värt det för vi var så hungriga och hade såååå himla ont i fötterna.

Sen var det dags att sätta på sig ansiktet igen och så bad vi hotellet boka ett bord åt oss på Miss Kô. Jättekul att fick ett bord med så short notice för på även den restaurangen är det bra att boka bord någon dag innan to be on the safe side. Skriver om restaurangen i ett separat inlägg.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna