(adlinks) // 1.  Elegent klänning HÄR / 2. Mesh dress HÄR / 3. Klänning med öppen rygg HÄR // 

Fick en fråga om jag kunde lägga in lite snygga outfits som man kan ha på sig när man går ut så here you go. Jag är ett big fan av svarta klänningar och har hur många som helst hemma i min garderob. Jag bär oftast svart nu under vinterhalvåret då jag känner mig så blek annars.

Tips är att matcha de kortare klänningarna med ett par lårhöga stövlar nu när det är så kallt ute så att man slipper känna sig alldeles naken. Jag kan lätt göra det annars om jag har en klänning på mig under vintern så kör princip alltid med lårhöga stövlar.

(adlinks) // 4. High neck dress med metallspänne HÄR / 5. Turtleneck rib dress HÄR //

Älskar även dessa turtleneck klänningar. Även de är svinsnygga till ett par lårhöga stövlar. Gärna i skinn tycker jag!

(adlinks) // 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR 8. HÄR //

Här är även lite tips på snygga skor man kan bära till utgången. Älskar de lårhöga stövlarna i svart trots att de är i mocka imitation och som sagt, svinsnygga till en svart klänning nu i februarimånad när man ska ut och klubba!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna