Har precis varit hos Gabby på Bangerhead och fixat håret. Det blev så fint. Satte i nytt löshår från Hairtalk (kommer aldrig mer ha andra Extensions än det) och så gjorde jag en Olaplex behandling. Med andra ord känns håret så jäkla fräscht nu efter Dubai och Paris. Gjorde det lite längre mot för vad jag haft innan också så vi får se vad jag tycker om det nu.

Älskar verkligen att gå till frisören. Det är så lyxigt! Satt däremot och funderade en del kring varför jag sätter i löshår och egentligen och kom fram till att det är för att jag tycker att jag blir hundra gånger snyggare på bild. Varför? Vet inte? Känner ju mig iofs snyggare i löshår överlag. Så det är väl därför. Jag älskar Hollywood svall! Vill alltid ha det!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna