Så mycket restaurangtips ifrån Paris men har ätit så god mat hela helgen på ställen som både ni och Danijela (som varit i Paris tidigare) gillade. Sista kvällen åt vi på Miss Kô, ligger även detta nära L’Avenue och Pershing Hall. Det var mer avslappnad stämning här än på de tidigare restaurangerna och wow, vad gott.

De serverar Asian Fushion och är ett coolt ställe med härlig personal, annorlunda inredning och fantastisk service. De hade även en DJ som spelade riktigt bra musik, men skulle inte rekommendera att man går dit en söndag som vi gjorde då det var rätt lite folk då (om man inte föredrar det såklart).

IMG_3727

IMG_3726

Vi stängde restaurangen eftersom att vi gick dit för att dricka drinkar innan vi ville gå ut och det som sagt var rätt lite folk just i söndags. Det visade sig dock att typ alla klubbar var stängda precis som allt annat i Paris på söndagar, så åkte hem i slutändan, men trevligt hade vi. Lärde bland annat känna en av servitörerna, så han bjöd oss på shots.

Det var så roligt hur han i efterhand berättade att han hade hoppats på att han skulle få vårt bord när han såg oss gå in i restaurangen. Ännu roligare hur vi i början uppfattade honom som otroligt dryg och snackade om det varpå han säger: ”Är ni från Sverige?” PÅ SVENSKA!!!!! Det visade sig att han förstod jättemycket svenska, men hur mycket vet vi fortfarande inte då han vägrade berätta det för oss.

IMG_3725

Beställde in såååååå god mat som vi delade på. Bland annat Shasizza, typ som mini pizzor med rå tonfisk på och edamames, shrimp tempura och laxbitar med friterat ris. Vet inte vad allt kallas riktigt hehe, men är övertygad om att vad man än beställer på det här stället så är det riktigt gott.

Jag älskar speciellt friterad sushi och chili mayo, tycker det är så gott. Om ni inte har testat det MÅSTE ni testa det. Det går inte ens att jämföra sushi man köper i matbutiker med sushi på restaurang, tro mig!!! Det har jag lärt Anna och Olivia som jag reste USA, Mexico och Jamaica med. De hatade sushi innan jag introducerade dem för riktig sushi.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna