OH MY GOD!

För det första måste jag bara säga att det är så kul att ni är så många som har gjort mina chokladbollar och ÄLSKAR dem lika mycket precis som jag. Har fått säkert 50 stycken snaps ifrån folk som gjort dem så de blev verkligen superuppskattade. Ni hittar det receptet här. Men nu till dom här små chokladbrowniesen. WOW, så goda! Mamma gjorde dem imorse and I died… Har ätit säkert 10 stycken bitar bara på några timmar. Farligt goda med andra ord. Här kommer receptet på dem.

För nötbotten behövs:

– 2,5 dl valnötter
– 2,5 dl kokosflingor
– 2dl färska dadlar (glöm ej kärna ur dem)
– 1 kryddmått himalaya salt
– 0,5 tsk vaniljpulver

Gör så här:
Kör valnötterna i en matbredare. 2. Tillsätt resten av ingredienserna för botten och mixa tills massan går ihop och blir lite klibbig. Tryck ut botten i en liten form, gärna täckt med plastfolie.

För chokladtäcket behövs:

– 1 dl kokosolja
– 2/3 dl agave sirap eller lönnsirap
– 1 dl kakao

Gör så här:
Smält kokosoljan försiktigt utan att hetta upp den. Blanda ner sötningen och kakaon. Häll över nötbotten i formen och ställ formen kallt så att den stelar. Förvara sedan i frysen.

USA_9436_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna