Skärmavbild 2016-02-10 kl. 12.11.36

Mitt Instagram-flöde från Paris

Tog mig en rejäl tankeställare igår för att försöka lista ut vad ni tycker är roligast att läsa om här på bloggen? Skulle därför bli otroligt tacksam för om ni kunde kommentera om vad ni tycker är roligt här i kommentarsfältet. Vet att jag ställt den här frågan många gånger förut men den här gången vill jag gärna att ni verkligen tänker efter och att ger mig ett riktigt bra svar just för att det kommer bli bäst för oss alla eftersom att jag vill underhålla er så bra jag bara kan.

Så vad känner ni egentligen…. Föredrar ni mobil- eller kamerabilder eller beror det helt på hur ”stageade” dom här? Är det roligt att läsa om vad jag pratar om med mina kompisar när vi käkar middag exempelvis? Vill ni veta vad en måltid på en restaurang jag tipsar om kostar? Vill man läsa om mycket detaljer? Exempelvis ”sedan kom en kille fram till mig och bjöd mig på ett glas champagne, han hade på sig en jätte snygg marinblå kavaj och log sådär härligt med ögonen”? Tycker ni att det är roligt att läsa vad jag skriver överhuvudtaget eller kollar ni mest på bilderna? Skulle ni tycka det vore roligt med videobloggar eller räcker det med att följa mig på Snapchat för det? Är det roligt med en ihop-hängande-mystory som har en röd tråd? Vad är mindre roligt? När jag skriver ett inlägg om att ”nu äter jag det här till frukost, ska snart klä på mig och åka iväg till Stockholm”?

Föredrar ni att läsa bloggen när jag är ute och reser? Är det kul att se vad jag har på mig? Vill man hellre se bilder på mig än mina kompisar eller en härlig blandning? Är det roligt med lite roliga youtube klipp ibland, musiktips och ”tipsiga-inlägg”? Eller kan man lika gärna skippa dem? Vad tycker ni är intressantast med min blogg? När jag berättar om mig själv och vad jag gör om dagarna? Är det ens kul med tumblr-inspirations collage eller scrollar men helst förbi det? Kärlek, träning, resor, vänskap, vardag? VARFÖR LÄSER NI MIN BLOGG? Vad får ni ut av den? Blir ni glada? Inspirerade? Arga?

Som ni ser har jag tusen frågor. Vore därför så otroligt tacksam om ni kunde hjälpa mig att reda ut lite vad jag ska lägga mer och mindre energi på och blogga mer om och mindre om. Det är jätteviktigt för mig att veta och det kommer i slutändan bara gynna oss alla! Ni är världens bästa läsare så självklart vill jag göra allt för er.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna