Har fått en del frågor kring uppgraderingar på hotell sedan jag skrev om min och mammas uppgradering i Dubai och nu den här härliga uppgraderingen vi fått här på hotellet i Paris, så tänkte svara på dem eftersom att det verkar finnas ett stort frågetecken kring hur det funkar och vad man behöver/ faktiskt kan göra för att bli uppgraderad.

FRÅGA: Är så nyfiken på det där med att bli uppgraderad, ber ni själva om det? Betalar ni för det? Eller gör de det för att de vet att du är känd via sociala medier? Har själv vänner som brukar fråga om de kan bli uppgraderade men jag har aldrig vågat fråga hehe. Åker själv utomlands med min mamma om 1 vecka så är nyfiken på hur det funkar.

Senast överförda26

SVAR: Har man betalt hotellet med ett kort som har bra förmåner så brukar man oftast kunna bli uppgraderad. Annars är det bara att fråga. Min mamma frågade om vi kunde få det bästa rummet available när vi var i Dubai (hon är inte rädd för att göra det). Så den första uppgraderingen där fick vi pga henne. Sedan såg hotellet att jag hade taggat dem på Instagram för straxt efter att jag la upp en bild därifrån så ringde de och frågade om vi ville bli uppgraderade igen (till en svit denna gång). Man betalar ingenting för en uppgradering, det är helt gratis. Man kan ju till och med bli uppgraderade på flyg. Mamma har blivit det 3-4 gånger, då har hon inte frågat dock utan bara tänkt till sig uppgraderingar via attraktionslagen.

En annan grej man också kan göra för att bli uppgraderad är att klaga på någonting i rummet (om det finns något att klaga på dvs). Har några familjevänner som reser mycket och väldigt ofta fått behöva klaga på både det ena och det andra och alltid blir uppgraderade just pga det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna