IMG_3974.JPG

Hur vi förbereder oss innan föreläsningen…

Jag tror inte ni förstår hur lättad jag känner mig just nu. Har gått och oroat lig för den här föreläsningen hela veckan och äntligen är den avklarad! Varför åker du runt och föreläser om du får ångest av det innan kanske ni tänker då…. Men då är mitt svar ”Jo, för att varje gång jag utsätter mig själv för någonting jag inte känner mig speciellt bekväm med och blir nervös inför så växer jag som människa”.

För visst är det så? Jag menar herregud, jag är så stolt över mig själv och över Ellinor att vi klarade det IGEN. Att vi gjorde det IGEN. Det är sån egoboost efter och man mår sååååå bra.

 Här var affischen om vår föreläsning

Idag föreläste vi som sagt nere i Visby eller faktiskt i Stenkyrka på Gotland så tog flyget ner redan imorse och hängde här ett tag själv innan Ellinor kom ner med ett senare flyg. Vi bor supercharmiga lilla Hotell Almedalen och har blivit så bra behandlade. När vi kom så fick vi till och med kryssa i exakt vad vill ha till frukost imorgon som de kommer upp med på rummet. Så lyxigt!

Såklart valde jag och Ellinor TOTALT olika på allt. Hon kaffe, jag te, hon ljust bröd, jag mörkt, hon äppeljuice, jag apelsin… Ja ni hör ju själva. Vi är så roliga tillsammans och så olika. Älskar våra olikheter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna