Alla hjärtans dag i helgen – vad ska ni hitta på? 

Jag ska hänga med Filippa och vi ska äta middag, dricka vin och planera resor. Vi ska också faktiskt se den här filmen. Är så taggad! Har längtat i över två månader efter den och vad passar bättre än att se just den filmen om man är singel på alla hjärtans dag? Kommer ju garanterat boka en resa till New York på söndagkväll haha.

Men alla hjärtans dag då. Jag har två tips till alla oss singlar. Nummer 1: Läs den HÄR listan. Nummer 2: Gör dig skitsnygg och gå ut med tjejkompisarna på lördag, kör en sleepover och bakishäng och mys, ät tacos och se den här filmen på bio på söndag och kör ytterligare en sleepover. För det är exakt vad jag ska göra.

Vad har jag gjort tidigare år på alla hjärtans dag?

För 1 år sedan… så bodde jag i Dubai och drack vin och åt mörk choklad med min värdmamma. Ville egentligen se Fifty Shades Of Grey men eftersom att den var lite utav förbjuden att visas i Förenade Arabemiraten så blev det inte så mycket film för min del. Hade dock firat Pre-Valentines med Ellinor sista kvällen hemma i Sverige innan jag flyttade dit så då åt vi middag, bodde på hotell och körde en hejdundrande utgång!

För 2 år sedan… så skickade jag faktiskt ett långt kärleksbrev till en kille jag tyckte väldigt mycket om, blev bjuden på dejt av en rätt känd surfare men spenderade kvällen med två främlingar i Australien. Haha sjukt händelserik alla hjärtans dag. Jag och Lisa (en tjejkompis som bodde hos oss ett tag) fick nämligen för oss att vi ville köra en blind date med två svenska killar. Och sagt och gjort så lagade vi min favoritpasta, drack shots för att vi var så nervösa och bjöd hem två killar vi aldrig träffat på middag och vin. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss så thank god att våra killkompisar hade styrt hemmafest som vi kunde åka iväg på senare…

För 3 år sedan… hade jag pojkvän och spenderade alla hjärtans dag med honom ute på hans landställe. Han lagade för- och varmrätt och jag stod för efterrätten. Och så kollade vi på någon romantisk komedi framför en tänd brasa och en massa ljus. Det är så roligt för i efterhand så har killen jag var tillsammans med då berättat hur besviken jag sett ut när han inte hade några rosor med sig till mig när han skulle hämta upp mig. Varpå han sedan sprang in på en matbutik och låtsades som att han hade glömt någon ingrediens till matlagningen och köpte dom där jäkla rosorna till mig haha.

För 4 år sedan… så blev jag faktiskt dumpad. SERIÖST? Vem gör ens slut på alla hjärtans dag? Kom till och med som världshistoriens chock så allt var bara deppigt och otroligt tragiskt på alla hjärtans dag det året såklart haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna