Varför skriver Hanna en lista med 6 tips om hur man blir bättre på att flörta tänker kanske många av er nu, eftersom att vi alla som lyssnar på Måndagspepp framförallt vet att jag är rätt så usel på det. Jag menar vem skriver ens ”jag mördade en kille en gång” i sin tinderprofil? Men då vill jag bara meddela att jag samlat på mig några riktigt bra jäkla tips och härmed bestämt mig för att jag år 2016 ska bli mitt år. Här kommer därför mina bästa raggningstips som även jag kommer behöva sätta upp på kylskåpet för att komma ihåg att ta till mig av dem.

1. Intala dig själv att du flörtig och sensuell och så kommer du bli det. Visualisera dig hur du är när du är som flörtigast och tänk att du ska vara så när du går ut och äter med tjejkompisarna. Mycket sitter i huvudet och hur du ser dig själv så tänker du att du är grym på att fånga någon uppmärksamhet, så kommer du också bli det. Jag lovar dig! Ibland brukar jag gå in i en ”roll” och tänka att i den här rollen måste jag spela en sjukt härlig, rolig och självständig kvinna – för då blir jag det också. Förstår ni vad jag menar? Har alltid sagt till Ellinor innan våra föreläsningar att hon ska gå in i en roll där hon spelar världens skönaste och duktigaste föreläsare – och då blir hon det också! Ibland är det okej att ”vara” någon annan trots att man bara är sig själv på något sätt.

tumblr_nfe9k54BxM1sowsw3o1_500

2. Ta inte dejting och flörtade på för stort allvar. Det är kul och flörta och det ska vara kul att prata med en kille i baren. Det ska inte ge dig ångest eller prestationsångest. Se det som en kul grej. Vad har du att förlora på det egentligen? Släpp loss, å gör det inte till en bigge!

3. Få honom/ henne du är intresserad av att förstå att du lyssnar på vad den hen faktiskt berättar. Reflektionstekniken med andra ord. Säger killen att han jobbar som telefonförsäljare så kan du låtsas intressera dig supermycket. Fråga om det sjukaste samtalet han haft, det absolut dyraste han någonsin sålt och verkligen intressera dig! Värsta som finns är väl när man pratar med någon som man märker inte alls lyssnar på vad man faktiskt säger.

 4. Sök mycket ögonkontakt både för att visa att du är intresserad och för att se om han eller hon är intresserad. Tydligen ska det räcka med 2 sekunders ögonkontakt för att visa att du är intresserad. Flörtade handlar ju trots allt om att visa intresse för någon, MEN kolla inte för länge för då kommer han snarare bli rädd för dig haha…

5. Första intrycket är skitviktigt. Sträck på dig, le and show him what you got. Ett självförtroende och ett härligt leende kommer du komma så jävla långt med. Tänk att du är den snyggaste och härligaste tjejen på stället för då kommer du även utstråla det!

6. Ge honom en komplimang. Killar får jättesällan komplimanger och de uppskattar de mycket mer än man tror.

Tack till alla er andra som också är dåliga på att ragga för att ni mejlat, kommenterat och berättat om det så att jag slipper känna mig så ensam i det haha. Och till er killar, kolla på videon ovan där 9 åriga Alec Greven ger er sina bästa tips för ”how to talk to girls”

Så let’s get this party started det är ju trots allt Valentines Weekend!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna