201621421285180011131401_sbig

MÅNDAGSPEPPS FÖRSTA LIVESÄNDNING!!

Om tio minuter alltså klockan 18.30 så sätter Måndagspepps första livepodd någonsin igång! Hoppas ni år lika taggade som vi!!!!! Waaaaaaaaah <3 Lyssna gör ni HÄROch vill ni ringa in till studion så är numret: 08- 562 327 90

UPDATE: WOW, finner inte ens ord för hur bra det här blev. Tiden bara rann iväg och utan att vi ens märkte det så hade vi helt plötsligt pratat i en hel timme. Alla linjer var fulla redan 18.25 och även efter att live-sändningen var avslutad. Hur sjukt?

Vi visste inte vad vi skulle förvänta oss eller hur det skulle gå alls, så hur tycker ni det var? Jag tyckte det blev lite mycket alkohol och fest men vi var så nervösa att vi inte tänkte på det mitt i sändningen tror jag. Men annars är jag så nöjd!!!! Vi kommer garanterat att göra en till livepodd, för det här var typ det roligaste jag någonsin gjort. Ni är bäst!!! Och ja, podden är uppe precis som vanligt för er som missade live-sändningen. Kram på er och ta hand om er <3

HÄR hittar ni live-podden.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna