IMG_4061.JPG

Tog en liten paus ifrån bloggen igår då jag inte alls var på humör. Så hängde hela dagen med mina kompisar här nere i Norrköping efter en riktigt festlig lördag istälelt. Vi var ett stort gäng som var ute och käkade i lördags och sen så gick vi ut, men kan berätta mer om det senare. Var ju även på ”How to be Single” igår och säger bara: NI MÅSTE SE DEN FILMEN. Den var så bra. Jag och Filippa satt och skrattade konstant, vi lurade även med några killkompisar också, men de var inte lika imponerade (troligtvis för att det är lite av en tjejfilm).

Sitter just nu på tåget upp till Stockholm för jobb men tänkte visa er lite bilder ifrån vår lilla promenad imorse innan frukost runt strömmen nere i Norrköping med Filippa och hennes hund Morris. Älskar verkligen att börja morgonen med en promenad och att gå upp tidigt. Jag blir så mycket mer effektiv och piggare av det.

IMG_4055.JPG

Jag och Morris!

IMG_4056.JPG

Det var superkallt imorse jämfört med igår så fick vända efter en halvtimme då det vi inte riktigt klätt oss efter vädret. Något jag aldrig lyckats med dessvärre… Är så dålig på det. Vilket fall så blev det såklart varm choklad när vi kom tillbaka.

Vi satt i typ två timmar och stalkade folk på Instagram och snackade om killar och hur duktiga både hon och jag är på att överanalysera ALLT.

IMG_4060.JPG

IMG_4057.JPG

Och advokadomackor med kalkon.

Bästa kombon!

IMG_4058.JPG

Hur gullig är inte Morris i sin polotröja?

Började nästan gråta när Filippa satte på henne den för att det var kallt ute hahah. Stackars Hilton (min hund) för han har min sagt inga polotröjor trots att det är minusgrader ute. Han får härda stackarn!

IMG_4059.JPG

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna