IKVÄLL GÅR MÅNDAGSPEPP LIVE!!!!

Sätt klockan på 18.30 för då kommer jag och Ellinor köra en livepodcast för er, hur roligt? Vad som helst kan ju hända i en livesändning liksom och jag vet heller ingen annan podcast som tidigare gjort detta vilket känns sjukt ballt. Länken till vart ni lyssnar kommer finnas här. Kommer även lägga in den här, på vår @mandagspepp2015 instagram och på alla andra sociala medie kanaler. Ja, för ni vill inte missa det här. Det roligaste av allt är ju nämligen att ni kommer kunna ringa in också och prata med oss och ställa frågor om ni skulle vilja.

Ibland brukar jag faktiskt söka på Måndagspepp på Twitter för att se vad som skrivs om vår podcast. Vet att det är i klass med att googla sig själv, men hur roligt är det inte? Jag blir i varje fall alltid lika glad för ni som lyssnar på podden är verkligen helt fantastiska!!! Hur ska vi någonsin kunna tacka er tillräckligt för alla fina ord?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna