Jag kan ofta gå runt och tänka ”Vad vill jag egentligen göra med mitt liv?” och sen få ångest över att jag inte har något svar på den frågan. Men häromdagen kom jag på ett svar och vet ni vad det svaret är? Jo, att jag bara vill ha roligt. Jag vill att en tisdag ska vara lika rolig som en fredag. Jag vill skratta mycket och jag vill känna frihet. Och är det så mycket begärt egentligen? Jag tycker faktiskt inte det.

Ni som följer mig på Snapchat (@hannafribergs) vet hur mycket jag hypat filmen ”How to be single” och att jag var och såg den i söndags på Alla Hjärtans Dag med Filippa. Men kände ändå att jag var tvungen att tillägna ett till blogginlägg åt den för den gjorde mig så glad och så taggad på livet och jag tycker att ni alla borde se den med en tjejkompis eller två.

tumblr_ny1phyQGoI1uxb8ejo5_400

tumblr_ny1f7m3u2C1uxb8ejo1_400

Filmens budskap var typ att man ska sluta se det som ”misslyckat” och tråkigt att vara singel -eftersom att det inte är det. Och jag menar så mycket som jag har lärt mig om mig själv och om andra sedan jag insåg att jag inte behöver en kille för att vara lycklig är faktiskt helt sjukt!! Det är viktigare än man tror att vara själv, att njuta av att vara själv och att förstå att man inte behöver ha en partner för att må bra. Att vara singel ska vara kul. Att vara singel är kul. Och man inser verkligen att det inte är någon stress med pojkvän och förhållande efter att ha sett den här filmen, så se den!!!

Sen tycker jag att ni ska boka den där resan ni länge velat åka på och unna er det också. För det finns faktiskt ingenting bättre än att skapa härliga och fina minnen tillsammans med någon man tycker om. Jag har faktiskt suttit hela förmiddagen och varvat jobb och mejl med att leta flygbiljetter till New York och L.A. Vill verkligen unna mig en till lite längre resa och det pirrar i magen bara jag tänker på det. Puss på er alla singlar där ute!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna