USA_9539_Fotor

USA_9544_Fotor

Zucchini and carrot fritters

Sitter här och äter medans jag håller på och jobbar och försöker hitta lite idéer till ett kommande projekt (därav alla tidningar som ligger här huller om buller). Såg att det var en av er läsare som hade tipsat mig om det här receptet så testade att göra det till lunch idag. Det blev jättegott och kändes jättefräscht att äta efter min lilla löparrunda jag gav mig ut på här innan lunch så var bara tvungen att tipsa även er andra om det.

Du behöver:

– 1 zucchini
– 3-4 morötter
– 1 purjolök
– 1-2 vitlöksklyftor
– 3 ägg
– salt och peppar
– hummus

Gör så här:

Riv zucchinin och morötterna. Hacka purjo och pressa i vitlök. Knäck i tre ägg och salta och peppra. Bland sedan allt i en skål och stek på högvärme så det blir en fin stekyta och vänd efter en stund. Servera med hummus och körsbärstomater eller salami och skinka, jättegott!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna