Får ofta frågan: Vad är det egentligen du jobbar med? Och blir alltid lika chockad faktiskt över att många av er uppenbarligen fortfarande inte förstår ? Jag och Ellinor har därför valt att göra ett podcastavsnitt om detta som kommer upp om några veckor men tills dess tänkte jag förklara lite kort vad det är jag gör för något. Jag jobbar heltid med min blogg, min Instagram, min Snapchat och min och Ellinors podcast “Måndagspepp” samt våra föreläsningar. Det jag tjänar pengar på är alltså att marknadsföra företag i dessa sociala medier och åka runt och föreläsa. Jag får även en fast ersättning av Solo-tidningen för att jag bloggar hos dem och så kan jag också tjäna pengar genom affiliatelänkar, dvs länkar jag något som ni sedan klickar på eller köper så får jag en viss andel av det totala köpet eller via “klicket”.

Varje gång jag skriver “Det här inlägget är i samarbete med……. eller sponsrat av……” så har jag alltså fått betalt för att skriva det inlägget om det företaget eller den produkten. Viktigt att ha i åtanke dock för er del är att varje gång jag gör ett samarbete med ett företag så har jag själv valt att jobba med det företaget. Jag jobbar med andra ord endast med företag och produkter som jag känner att jag kan stå för och att jag vill rekommendera för er.

Så hur ser en vanlig dag ut? Sanningen är att i mitt yrke så finns det inga vanliga dagar. Alla dagar är så olika. Idag exempelvis började jag morgonen med att träna, sen satte jag mig och svarade på mejl om samarbeten, intervjuer, möten m.m därefter var jag på ett lunchmöte här i Västerås och nu har ja spenderat hela eftermiddagen med att försöka hitta nya samarbetspartners, redigerat bilder och bloggat. Men igår så var jag i Stockholm på möten, Make Up Store visning och spenderade två timmar på MTG i poddstudion för att spela in. En annan dag så kanske man bara fotar outfits och får gå på vinprovning. Det är verkligen variation vilket är så härligt tycker jag. Men den största lyxen är nog att jag får jobba mycket i morgonrock och tofflor, precis som på bilderna ovan. Det älskar jag.

Men mer om det här får ni höra i poddavsnittet vi snart kommer släppa men hoppas detta räcker so far so good. Om ni har några frågor kring vad jag gör så får ni jättegärna ställa dem i kommentarsfältet så kan jag se till att vi tar upp dem i nästkommande poddavsnitt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna