USA_9595_Fotor

Var på en liten intim Make up Store visning i tisdags och fick med oss en fullproppad, nice goodiebag hem ifrån fyra av lookerna de visade upp. Jättekul tänkte jag, men mindre kul blev det när jag insåg att jag inte vet hur jag ska använda produkterna överhuvudtaget… Visste ni att jag faktiskt är jätteusel på att sminka mig? Jag använder en foundation som är för mörk, är dålig på att sudda ut ögonskuggan och kan absolut inte sätta på lösögonfransar själv.

Många av mina kompisar säger åt mig att jag borde börja kolla på youtubers som gör sminkvideos men jag tycker ju att att det är så tråkigt.. Ska dock verkligen försöka det här året med att bli bättre på smink. För det kan ju trots allt göra en jäkla skillnad. Är ni duktiga på smink?

USA_9615_Fotor

Vad ska man exempelvis med en eye dust till?

Ja ni hör ju, jag har noll koll verkligen… Det ser ut som en highlighter eller en skimmer av något slag. Men hur lägger jag på den? Det här var helt klart den mest oklara produkten i goodiebagen haha.

USA_9602_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna