Har varit i Stockholm hela dagen. Det började med poddinspelning och sen sprang jag och Elli bort till Taco truck på Nybrogatan för en liten lunch med Foodora och några andra bloggare. Här är en film om historien bakom Taco Truck. Sen gick jag runt på stan och shoppade hur mycket som helst. Hittade jättemycket fint! Jätteroligt verkligen för vanligtvis hatar jag att gå på stan just för att jag inte hittar någonting och för att allt sitter skit men idag var rena rama drömdagen shoppingmässigt.

Nu ska jag hem och äta middag och sen ska jag försöka ta lite ledigt för kvällen. Ni som lyssnade på live-podden hörde kanske att jag har otroligt svårt för att skilja på när jag jobbat och är ledig. Behöver därför stänga av telefonen och lägga ifrån mig allt tror jag för att försöka koppla av. Det återstår att se hur det går ikväll. Ha en härlig fredag mina hjärtan! <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna