Det absolut mest trista med att blogga….. är att när väl jag kan åka utomlands så kan INGEN av mina vänner följa med. För det första så har jag jättesvårt att boka saker långt i förväg och för det andra så är det alltid udda tider, månader och datum som jag kan åka iväg och ingen av mina vänner eftersom att de jobbar och pluggar och har sig och endast kan åka under vanliga semestertider..

Men till saken, jag är jättesugen på att åka till L.A. eller Miami nu i början – mitten av mars i 2,5-3 veckor (helst L.A). Tänker mig lite sol, bad, shopping, massa god mat, hiking i hillsen alternativt stranden i South Beach haha och sen självklart roliga utekvällar och mysiga vin och chokladkvällar på hotellbalkongen!! Kan även tänka mig några dagar i New York också innan eller efter när man ändå är i staterna, men har som sagt på riktigt ingen kompis som kan följa med och då har jag verkligen tjatat på alla!

Senast överförda34

Tänker därför, skulle någon av er vilja följa med?

Krav: Du måste vara minst 21 år gammal, rolig, spontan, gilla RnB och att äta ute och ett plus i kanten är om du varit i typ L.A, Miami eller NYC tidigare och har skostorlek 38 och klädstorlek S så att vi kan låna klackar och snygga klänningar av varandra haha. And don’t you worry Olivia och Anna – vi åker till New York och L.A. igen sen i slutet av april – början av maj. Jag har bara fått för mig att jag MÅÅÅÅÅÅSTE dit även nu. Så är du sugen? Mejla mig med lite info om dig själv samt din Instagram och Twitter på hannalicious.blogg@live.se.

Gud det känns lite konsigt och risky att göra detta ännu en gång men vad ska jag göra då? De senaste gångerna jag har gjort liknande resor har det ju faktiskt gått över förväntan. Men jag undrar verkligen hur många gånger jag kommer kunna åka utomlands med ”bekanta eller främlingar” innan det kommer slå helt fel… Men jag ger det ett försök till för jag vill verkligen till L.A. desperat NOW!!! Behöver lite USA. Vill ni förresten bli ännu mer sugna på att följa med än vad ni redan är? Kolla in den här bloggen, han är sjukt duktig på att fota och fånga känslor i städer, platser och byggnader och han är i L.A. just nu.

Till er som har samma problem som mig, dvs att ni inte har någon att resa med. Kolla in detta blogginlägget jag skrev för ett tag sedan. Det är över 200 stycken ressugna ungdomar som har kommenterat det inlägget för att de söker reskompisar. Jätteroligt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna