Dagens lunch bestod alltså av mina sinnessjukt goda chokladbollar som fått helt galen uppmärksamhet av mina följare i mina sociala medier (alla skriver och tackar för receptet). Gjorde även en ingefära- och mangosmoothie som jag experimenterade fram här hemma.

Recept på chokladbollarna hittar ni här. Och alltså ni måste testa dem, de smakar som vanliga chokladbollar fast de endast innehåller havegryn, dadlar, kakao, kaffe, salt och kokosolja. De är helt fantastiska, vi äter upp dem så fort vi har gjort dem. Omöjlig att ha kvar i kylen i några dagar…

USA_9683_Fotor

Senast överförda37

I smoothien hade jag lite naturell yoghurt, honung, riven ingefära, kardemumma, mango, banan och mandelmjölk. Den blev supergod, perfekt att dricka såhär i förkylningstider eftersom att man får i sig ingefära. Jag älskar ingefära, vi har ingefära-bitar här hemma utan socker som jag brukar gå och snaska på. Minns dock när jag en gång stoppade i 4-5 stycken i munnen och höll på och dö…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna