Veckans fråga:

Vet att du har skrivit flera inlägg om att man ska åka iväg till ett annat land om man har chansen. Skulle du kunna skriva ett inlägg om detta eller länka till dina gamla så att man får en push att våga ta steget? Ingen har bättre inspirerande ord än du Hanna! Tänkte åka iväg som au pair, men tror inte riktigt på min engelska. Det är i stort sett det enda problemet, för att lämna staden och människorna är inget problem eftersom att jag vet att dom kommer att finnas kvar. Du är inspo nr 1 PUSS!

Svar: Hej finis! Här kommer lite pepp till dig och alla ni andra där ute i samma situation. Det som oftast hindrar oss ifrån att våga testa nya saker och kliva ut från våran trygghetszon är för att vi känner oss rädda. Men vet du vad? Allt det sitter bara i hjärnan och du sätter bara krokben för dig själv om du tänker så. Livet är för kort för att inte göra det bästa och det mesta av situationer och vägval. Och framförallt så är livet för kort för att ångra sakerna vi aldrig gjorde. Det är jätteviktigt att våga get out of your comfort zone, våga misslyckas, våga lyckas och våga tro på sig själv. Vad är egentligen det värsta som kan hända? Och vad gör det egentligen om du skulle välja fel väg? Det är ju bara att resa sig upp, lära sig av sitt misstag och försöka igen och igen och igen tills det tillslut blir rätt.

Jag får mycket mejl och kommentarer av tjejer och killar som säger att dom inte vågar resa och inte vågar flytta utomlands och till er har jag bara en sak och säga: ni vågar visst! Bara gör det. Det är bara du som bestämmer över ditt liv och bara du som sätter dina egna spärrar och hinder. Ingen annan. Det kan egentligen inte bli mer än fel och vad fan gör det?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna