Att driva eget företag är den stora drömmen för många, men alla vågar inte ta steget. Varför ska man vara egenföretagare? Hur kommer man igång? Ska man starta företag med en kompis? Vilka affärsidéer blir man rik på? Och varför lyckas vissa stort medan vissa inte alls klarar livet som entreprenör? I dagens avsnitt av Måndagspepp snackar jag och Ellinor om just detta så det får ni verkligen inte missa, för ni kommer bli så taggade på att starta eget!!! Det var ett jätteroligt avsnitt att spela in och vi har så mycket mer att prata om kring detta så det lär säkert bli fler poddar om företagande, så länge får ni ta del av tre karriärstips jag har.

Senast överförda39

Här kommer tre av mina bästa karriärstips!

1. Klä dig inte för det arbetet du har idag, klä dig för det arbetet du vill ha. Jobba inte för den tjänsten du har idag, jobba för den tjänsten du vill ha. Sträva hela tiden framåt. Oavsett vad det handlar om.

2. Det är nog viktigare än man faktiskt tror att man gör något man tycker är roligt. Du kommer inte orkar motgångarna annars. Allt handlar om att få resultat i slutänden men om du inte gillar det du gör så, vad är då meningen? Resan till målet måste också vara rolig.

3. Gör dig av med negativa människor i ditt liv och omge dig med människor som är stöttande och varma. Negativa personer förgiftar din värld. De kan dra ner dig snabbare än du kan lyfta upp dem. Så bort med dem! Det är det absolut bästa du någonsin kommer göra för dig själv. För i slutändan blir du som du umgås.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna