Gjorde smoothies med Moringapulver till frukost imorse. Visste ni att Moringa innehåller mer C-vitamin än en apelsin, mer kalcium än ett glas mjölk, mer kalium än en banan, mer järn än spenat och mer protein än yoghurt. Det är proppfullt av näringsämnen som kan öka din energi på ett naturligt sätt och är en bra näringskälla. Det supportar också viktkontroll/viktbalans och balanserar blodsockret.

Kan används i te, smoothies, soppor och grytor och finns även som tablettform men jag är inget big fan av tabletter så använder mycket hellre pulver. Det smakar inte speciellt gott dock så man måste blanda ut det i exempelvis smoothies som jag gjort ovan. Men åh vad fräscht och hälsosamt det känns att dricka. Finns att köpa här.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna