Spenderade onsdagseftermiddagen på ett middagsevent med Kappahl där de presenterade deras vår och sommar kollektion. Var där tillsammans med Ellinor och Elin. The head of design Paul Laing var även där och visade upp deras kollektion. Jag blev så sugen på att åka till Coachella när han visade upp deras bohemiska looks. De plaggen gjorde mig verkligen så taggad på den här festivalsommaren!

Ska ni på några festivaler i sommar?

Det serverades bubbel, vitt vin och en supergod asiatisk tallrik med tonfiskbitar, nudlar m.m. Det fanns även chili mayo, min absoluta favoritgrej i hela världen typ haha. Oh my god, blir så sugen på sushi nu.

Såg ni min senaste Instagram-bild på sushi brickan?

201622510351865211131401_sbig

Närbild på maten <3

Nu ska jag på ytterligare ett event som innefattar mat. Denna gång blir det Supper! Sitter faktiskt på tåget till Stockholm at the moment för ska även spela in podd, gå på AW och gå ut ikväll på Café Opera.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna