Dör för min nya jacka, den är så fin! Kommer härifrån, tog storlek small och det tog endast 3 dagar innan jag fick hem leveransen. Anledningen till att jag är så detaljerad i storlek och allt det här är för att jag vet att ni kommer fråga haha.

Ska visa jackan i en outfit bild imorgon tänkte jag för ska mysa med Filippa i Stockholm hela dagen imorgon. Vi tänkte shoppa, bo på hotell, äta god middag och sen ska vi ut på en födelsedagsfest för några killkompisar. Superroligt! Måste även berätta om gårdagen, men det gör jag senare. Nu vankas tacos nämligen.

DSC01484_Fotor

Jackan påminner verkligen om den klassiska Acne Velocite jackan fast tycker om den här bättre faktiskt då den inte är lika oversize och stor vilket jag trivs tusen gånger bättre i. Men det är väl tur att smaken är som baken va?

DSC01485_Fotor

Längtar redan tills jag ska ha den här imorgon <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna