The glow edit @theglowedit

Jag hittade det är Instagramkontot för någon vecka sedan och har sedan dess suttit som fastklistrad framför hennes flöde. Tycker det känns så himla spontant och taget i stunden vilket jag älskar! Hennes stil är to die for också, and her bags. HELLO???? Synd att vi inte alls har samma kroppsform.. Men det gör inget. Jag älskar fan hennes Instagram och vill bara kopiera allt rakt av.

Vad tycker ni är viktigt i ett Instagramflöde? Att det är ett sammanhängande flöde, bra kvalité på bilderna? Mycket färg? Viktigt med bra och tilltalande captions? Bryr ni er ens om vad folk man följer skriver för captions? Jag tycker det är roligt när någon skriver lite mer under bilderna på Instagram än bara en emoji för det blir så opersonligt då.

Senast överförda44-001

Kan ni inte snälla berätta lite vad ni gillar med min Instagram? Varför är den annorlunda jämfört med andras? Varför tilltalar den er? Vilka bilder är roligast att se på min Instagram? Vill man att det ska kännas taget i stunden eller gör det inget om det är mycket TBT.

Slutligen, tack Kate för ett bra Instagramflöde!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna