Var på Café Operas 35 års fest i torsdags med Danijela. Vi lovade oss själva dagen innan att vi skulle ta det lugnt och gå hem senast klockan 01. Men som vi alla vet så är det ju när dessa löften utlovas som det går åt skogen. För det hela slutar med att vi i princip stänger Hells (för er som inte vet det så är Hells Kitchen ett efterfestställe öppet till 05…)

Men åter till 35 års festen. Michael Bindefeldt var festfixaren för kvällen och det var fri bar och kom servitörer och bjöd på hotshots stup i kvarten (jag tänker helt och hållet skylla på dessa hotshots för gårdagens baksmälla). De bjöd också på annat tilltugg så som minisemlor, pizzor m.m, jättetrevligt verkligen.

IMG_4592.JPG

Sen var det självklart konfettiregn deluxe, har fortfarande konfetti i min väska.

Älskar konfetti, det är det bästa med utekvällar efter RnB dårå såklart.

IMG_4594.JPG

Hängde även med fina Daniel och Katrin och snodde den här bilden ifrån Katrins Instagram, för jag tog knappt några bilder själv… Kände mig inte alls på topp utseendemässigt i torsdags eftersom att jag hade jobbat hela dagen och sprungit runt på både det ena och det andra. Ytterligare en anledning till att det kommer vara så skönt med en lägenhet inne i stan.

Lovar däremot härmed att jag ska ta mycket mer bilder. Vet inte vad som har hänt på senaste men har prioriterat annat bara. Inte bra… Det är ju ändå mitt heltidsjobb att ta kort. Tänk vad skönt det vore med någon som följde med en 24/7 och fotade åt en. WOW, det vore något. När jag tjänar lite mer, då.

IMG_4593.JPG

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna