Senast överförda45

USA_9903_Fotor

God morgon babes!

Har precis ätit frukost framför nyhetsmorgon med mamma och nu tänkte vi gå på en långpromenad i solen. Det blev hemmagjord muesli, matcha te och avokadomackor. Vet ni vad matcha är, alla pratar om det numera? Här kan ni läsa om det. ”I en enda tekopp ryms tio gånger mer näring jämfört med klassiskt bryggte och mätt i antioxidanter är koncetrationen nästan 500 gånger mer än i ett färskt äpple”.

Sen ska jag göra mig iordning och åka in mot Stockholm igen. Detta eviga pendlande mellan Västerås och Stockholm hörni. Längtar så mycket tills jag hittar en lägenhet i stan. Livet kommer bli så mycket lättare och roligare. Om någon sitter inne på en ljus, stor 2a i Vasastan eller Östermalm, let me know… Vi har varit på så många lägenhetsvisningar på senaste men det har alltid varit något som inte har varit hundra så letar fortfarande för fullt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna