Min lördagskväll

Fixade oss samtidigt som vi lyssnade typ 20 gånger på min nya favoritlåt Boom med Major Lazer. Filippa hjälpte mig med lösögonfransar. Brukar ni köra på det? Jag förstår på riktigt inte hur jag klarat mig utan det nu efter att jag börjar med det nu lite smått. Kommer bli beroende, jag känner ju det på mig.


Slutresultatet.

Vi båda hade på oss klänningar härifrån (adlink) och sen hade jag mina lårhöga stövlar ifrån Steve Madden, en väska ifrån Monroeworld och päls som jag länkat tidigare.

 

Kickade i varje fall igång kvällen med middag på Hillenbergs som ligger vägg i vägg med min frisör på Humlegårdsgatan. Middagen börjar med att vi blir bjudna på ett varsitt glas champagne för att de missat mitt namn när jag bokade bordet (se smset ovan haha). Sjukt trevlig service i och med det. Visst?Jag åt papardelle med tryffel och Karl johansvamp. Och inser nu när jag skriver det att det på riktigt är det jag har beställt de senaste gångerna jag ätit på restaurang. Haha så tråkigt. Måste bättra mig.. Men pasta är ju det absolut bästa jag vet så.

Filippa åt viltköttbullar och tyckte till och med att köttbullarna där på Hillenbergs var godare än de på Riche, hallåååå nivån!!! Ni måste dit och testa och jämföra och säga vad ni tycker. Vill verkligen veta.

 

Hoppade sedan in i en Uber och åkte till Publico…


Där vi mötte upp som här sköna bönorna. Det var hur mycket snygga killar som helst där igår. Så stort tips till nästa helg alla mina singel systrar!!!! Grym musik spelar de också, massa bra remixer m.m Ni som precis som mig dör för RnB skulle med andra ord älska det. Avslutade sedan kvällen på Bergmans, men hade inte så kul där. Alldeles för mycket housemusik tyvärr men Filippa och jag hade en bra lördag ändå!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna