Dag 1 i Miami har varit so far so good. Vi har legat vid stranden hela dagen och blev så förvånade över att det blev hela fem timmar då vi endast bara pratat, pratat och pratat. Har haft så mycket att catcha upp på eftersom att Molly och jag inte ses så ofta som vi önskar att vi kunde. Så det babblats om allt ifrån killar till integrationen i Sverige, ja ni hör ju själva haha… Det är väldigt blandade ämnen som har diskuterats här i värmen i South Beach.

På tal om vädret så är det helt fantastiskt för det är inte sådär varmt att man inte orkar göra någonting utan det är verkligen alldeles perfekt, med varma härliga vindar. Jag förstår varför det är högsäsong i Miami just nu med andra ord. Gud, vad jag älskar det här stället.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna