Senast överförda54

Vi är äntligen framme i Miami men är så trötta att vi knappt orkar hålla ögongen uppe dock, därav endast badrock och handduksbilder och några bilder jag tog sist jag var här. Lovar massor med härliga bilder senare under dagen dock. Det finns ju så mycket fina och starka färger här i Miami!

Flygningarna har gått superbra men det är så roligt för både jag och Molly har blivit så förvånade över att flygvärdinnorna och princip ALLA människorna vi stött på idag har varit så otroligt trevliga gentemot oss. Vilket sedan fick oss att ifrågasätta att det är så sjukt att man blir förvånad över att folk är riktigt trevliga? Typiskt svenskt… Vi behöver bli lite mer amerikaniserade tror jag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna