Senast överförda57

USA_0472_Fotor

Jugofresh ladies and gentlemen

Åt frukost på Jugofresh imorse efter en löpparrunda längs stranden. Det var lite svårt att hitta dit då vi bestämde oss för att promenera bort men det var väl värt besväret. Vi beställde en varsin variant av den klassiska acaibowlen som innehöll grönkål och en massa andra nyttigheter. Det fanns en massa olika varianter av bowls, smoothies och juicer här och allt kändes så fräscht, hälsosamt och var gjort från scratch vilket vi älskade! Granola-bitarna som såklart även också var hemmagjorda var helt magiska.

Både jag och Molly älskar att gå till ställen som serverar sådant här så om någon av er har fler tips på hälsosamma och ekologiska caféer eller butiker här i Miami, let us know! Vi ska till ytterligare ett ställe imorgon som heter DIRT så det ska bli spännande. Frukost är det bästa målet på hela dagen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna