DSC_6912_Fotor

Det är så roligt för det är ju poolparty säsong i Miami just nu så igår bestämde vi oss för att gå på SLS poolparty som ligger precis bredvid där vi bott de senaste nätterna. Så det var bara att dra på sig klackar, baddräkt och ett bra humör och gå dit.

Vi visste inte hur och om vi skulle komma in men träffade helt random en promoter utanför som hjälpte oss in. Tror inte att det hade varit några problem för oss annars heller då vi hade klätt upp oss och så men ibland vet man inte. Vakterna var väldigt skeptiska till våra leg dock eftersom det var svenska.

IMG_5294.JPG

IMG_5280.JPG

Väl inne köpte vi oss ett varsitt glas rosé och satte oss vid ett bord och kände av viben och spanade på folk. Det kom fram killar stup i kvarten som ville bjuda med oss till deras bord och tyckte det var helt förskräckligt att vi betalade för vår egen dricka. Typiskt amerikaner som vill vara macho och manliga.

IMG_5289.JPG

IMG_5292.JPG

Senast överförda61

IMG_5291.JPG

Sen drog festen igång ordentligt och de spelade så jäkla bra musik. Bra house med mycket vocals blandat med RnB. Hade det verkligen så roligt. Mer poolpartyn tack! Det är ju så roligt med dagsfester. Miami har verkligen fångat mitt hjärta den här gången.

IMG_5288.JPG

Träffade sedan ett gäng svenska killar från Borås som vi hängde med resten av eftermiddagen. De var mycket äldre än oss men så roliga. De frågade så mycket om våra yrken som bloggare och tyckte det var superhäftigt och jätteroligt.

IMG_5290.JPG

 

Tanken var att vi sedan skulle vidare ut till LIV då Alesso spelade där igår men det slutade med att vi gick hem och sov och nu är klockan halv nio på morgonen och det är dags för frukost. Vi blev medbjudna på en yatch senare idag men vi får se om vi åker med på det eller inte. Sist jag blev medbjuden på en yatch hamnade jag ju på en fiskebåt med en massa asiatiska kockar haha. Minns ni? Det var i Jamaica.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna