Har så mycket att blogga om och visa er att jag inte vet vart jag ska börja. Vi börjar med Casa Tua, ett undangömt litet smultronställe i hjärtat av South Beach. Det är en restaurang som man knappt ser utifrån då den döljer sig bakom stora, höga gröna häckar men wow vad det var mysigt. Går ni dit någon dag måste ni sitta ute i trädgården, det var supergulligt med grönskan och lanternorna uppe i träden.

dsc_6394

USA_0505_Fotor_Fotor

De har även en exklusiv, lite hemlig nattklubb/ bar för members only som vi fick gå upp till och äta middag tillsammans med ägaren och hans sällskap för att de fick höra att vi bloggar och kom ifrån Sverige. Jättekul!

USA_0504_Fotor

Uppe på den exklusiva lite gömda klubben så spelade de live musik och vi fick träffa väldigt mycket intressanta människor. Den ena jobbade med något intressantare än den andra.

dsc_6352

Vi började med en varsin Moscow Mule i baren och sedan beställde dom in massa mat som vi fick testa. Bland annat några speciella slags ostron som var jättegoda. Jag är inget big fan av ostron egentligen men dom här var sååååååå goda. Fick även smaka helt fantastiskt god prosciutto från Spanien och Italien som vi åt med tomat marmelad.

Documents14

I stolen som Molly satt i så satt faktikt Jennifer Lopez och åt för någon vecka sedan. Även Cameron Diaz har varit där. De gillar dock inte när det kommer för kommersiella kändisar som vill äta då de vill hålla hela stället lite high end, exklusivt och hemligt. Vilket är väldigt nice faktiskt! Det märktes att de lagt ner mycket tid och energi på detaljer och atmosfären i restaurangen. Himla trevligt.

dsc_6364-1

USA_0496_Fotor

En annan rolig sak är att de faktiskt har fem sviter på det här stället som man kan bo i. Det är typ ingen som vet om dem och vi blev erbjuda att få bo där en natt så får se om vi gör det här någon av de sista kvällarna.

dsc_6371

Till sist men inte minst åt vi en fantastisk creme brulée till efterrätt.

Tack Casa Tua för en otroligt trevlig kväll.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna