DSC_7045_Fotor_Fotor

Senast överförda63

DSC_7072_Fotor_Fotor

Efter en sen middag och några drinkar bestämde vi oss igår för att gå ut på klubben Liv här i Miami. Jag var där sist också och hade svinroligt så det var inte ett så svårt beslut att fatta. Liv en rätt stor klubb som ligger inuti hotellet Fontaine Blue och det är så satsigt där att det nästan är lite löjligt. Känner man inte någon så är det rätt svårt att komma in på en söndag framförallt. Varje söndag har det nämligen live uppträdanden ifrån olika rappare och artister och så spelar de riktigt bra RnB musik eftersom att det är Hiphop kvällen. Gillar man RnB så är det där det händer. Både Rick Ross och Future var där igår.

Men som jag skrev så är det en otroligt satsig klubb, alla vill dit på en söndag och jag skrev runt till varenda kotte jag känner här i Miami för att försöka skriva upp oss på någon slags lista, men sjukt nog kunde INGEN fixa det. Till slut skrev en kille/ promoter jag är lite bekant med att han kanske kunde lösa det så medans vi står och väntar på honom i lobbyn så dyker helt plötsligt Floyd Mayweathers supergulliga fotograf och en av hans livvakter upp. De mindes mig sedan sist vi var här då vi ändå hängde några kvällar med dom och Floyd. Så efter att vi kommit in och hängde lite med några kompisar som var där så gick vi till Floyds bord och var där tills det var dags att åka hem. De alla som jag lärt känna som jobbar för honom är verkligen så söta och gulliga mot mig.

Ni minns väl sist vi festade med dem och jag hade den mest surrealistiska kvällen någonsin som slutade med det absolut sjukaste pengaregnet man kan tänka sig? If not, läs här.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna