DSC_6857_Fotor_Fotor

USA_0776_Fotor

Senast överförda65

DSC_6860_Fotor

Har ännu ett hett Miami tips till er darlings och det är restaurangen Seaspice som ligger inne på fastlandet vid floden. Atmosfären där var så himla trevlig, det var både mysigt, fint och livligt. Och inte nog med det, det låg jättefint precis vid vattnet också. Jättenice verkligen.

DSC_6885_Fotor

Det var några som till och med anlände till restaurangen i sin stora lyxyacht.

Nästa gång ska jag också göra det!

DSC_6890_Fotor

Den gulliga mannen på bilden ovan är ambassadör över restaurangen. Han var supertrevlig och tyckte det var så roligt att sitta och småprata lite med oss om hans liv och restaurangen. Det är så roligt när man blir så himla fint behandlad av personalen på restauranger, jag älskar det.

USA_0781_Fotor

Senast överförda64

USA_0783_Fotor

Vi åt en 8 rätters på Seaspice och maten var superfräsch och jättegod. Menyn innehöll mycket seafood och fisk men tydligen ska även Filé mignonen vara helt outstanding på det stället. Så beställ den om ni hellre föredrar kött och går dit och käkar.

USA_0771_Fotor

Senast överförda71

USA_0780_Fotor

Vi fick sitta i ”Modern Garden” Seaspices syster-restaurang som ligger under samma tak, men är en del för sig. Och för er som kanske känner igen Seasalt & Pepper så är det Seaspice’s tidigare namn men numera heter det Seaspice.

USA_0796_Fotor

DSC_6896_Fotor

USA_0806_Fotor

Maten var som sagt helt amazing och det fick vi tacka och säga personligen till kockarna då de kom ut och presenterade sig och tyckte att vi skulle åka dit i söndags då det tydligen är väldigt livligt och festligt där då.

Next time helt enkelt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna