Senast överförda70

DSC_5883_Fotor

DSC_5832_Fotor

Jag har aldrig riktigt gillat Miami förrän jag åkte hit i höstas och nu efter den här veckan. Den här gången speciellt så har jag verkligen fått upp ögonen för den här färgglada och festliga staden. Den kritvita mils långa stranden, alla neon lights, de fina nercabbade sportbilarna som åker fram och tillbaka på Collins Avenue och spelar det senaste från Fetty Wap. Restaurangerna, uteställena, shoppingen och alla stora solglasögon färgglada klänningar, flipflops, bikinis och guldkedjor.

Känner på mig att det här kommer bli ett ställe jag kommer åka tillbaka till rätt frekvent precis som jag kommer vilja göra med New York. Det är ju faktiskt hyfsat nära från Sverige också både Miami och New York. USA alltså <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna