USA_0811_Fotor

Jag måste verkligen tipsa er om hotellet The Tides här i South Beach som ligger 11e gatan på Ocean Drive. Det är alltså här vi bor nu de sista nätterna och wow vad vi trivs bra. Det ligger centralt, hotellet har egna solsängar på stranden och när jag såg rummet för första gången så trodde jag att jag hade kommit fel för att vi verkligen inte hade tänkt oss ett sådant här stort, rymligt och fräscht rum. Ja, snacka om att vi blev positivt överraskade.

Ang vart man ska bo i Miami så vill man ju gärna bo mellan låt säga 7th och 32th Avenue för att det ska vara centralt. Jag skulle nästan säga mer mellan 7th och 20th. Gatusystemet är ju precis som i New York här vilket gör det hela så himla enkelt. Sen vill man ju bo på Collins Avenue, Ocean Drive eller Washington Avenue. Då har ni ett centralt boende.

Senast överförda67

USA_0819_Fotor

Men en annan härlig grej med det här hotellet då, är ju att faktiskt ALLA rum har havsutsikt. Hur nice? Jag älskar även att man ser havet när man står och duschar plus att det gör att hela rummet känns så mycket större när det är öppet in mot badrummet, trots att det kanske gör att det inte är så supernice att åka hit med en ny kille. Då det inte är så mycket privacy när man varken ska duscha eller gå på toa.

Men förutom det så är allt perfekt. Sängen är typ två meter lång och det finns ett ljudsystem som man kan koppla telefonen till vilket är typ det bästa av allt. Observera att vi har det billigaste rummet här på hotellet nu också.

Documents15

Jag vill föralltid bo här när jag kommer och besöker Miami!

The Tides 1220 Ocean Dr, Miami Beach

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna