DSC_7196_Fotor

DSC_7200

När jag och Molly var och åt middag på Casa Tua (se här) så hamnade vi bredvid Marco Norma, en välkänd hårstylist i Miami. Så han erbjöd oss att komma förbi och besöka hans salong på Miami Beach, sagt och gjort och så åkte vi dit och fick håret tvättat och stylat.

Hans salong låg i Faena Hotel, ett otroligt lyxigt och fint hotell lite högre upp på Collins Avenue. Det var så mycket äkta guld på det här hotellet va, de hade till och med en gigantisk dinousaurie inburad i glas på baksidan som var helt i guld. Hur sjukt? Kände oss som två prinsessor där.

DSC_7193_Fotor

DSC_7192_Fotor

DSC_7189_Fotor

DSC_7177_Fotor

Vilket fall så var även Marcos salong superfin och det är ju inte varje dag man sitter och får håret stylat samtidigt som man kikar ut över havet. Det var verkligen så drmömigt. Önskar att jag bodde i Miami och kunde gå dit varje gång och bara kika ut över de fina blå vågorna. Marco erbjöd oss nämligen att få komma och besöka vilken som helst av Rossano Ferretti salongerna som ligger världen över i både New York, Beverly Hills, Maldiverna, Bejing, Madrid, London, Paris, Milano, Shanghai m.m.

Tråkigt nog fick jag ingen bild på utsikten då det var så ljust men ni kan ju bara tänka er hur underbart det var. Satt och kollade mer på utsikten än på mobilen och det är inget jag gör ofta nu förtiden. Gud, jag måste verkligen bli bättre på att leva i ögonblicket. Men försöker faktiskt hela tiden.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna