USA_0520_Fotor

DIRT – EAT CLEAN

Det har blivit mycket ekologiska och hälsosamma frukosttips nu här ifrån Miami men jag vet att ni gillar det så jag fortsätter helt enkelt. DIRT heter det här stället och det ligger långt ner på 5e gatan precis mellan Collins Avenue och Washington Avenue. Här kan du äta både frukost, lunch och middag och det finns allt ifrån juicer och smoothies till salladsbar och ekogoliskt odlad kyckling och fisk.

dsc_6551

Senast överförda66

Vi åt en varsin acaibowl, molly en klassisk och jag testade en med dragonfruit som var riktigt riktigt god. Beställde även in en varsin smoothie och två mackor. En med avokado och en med mandelsmör gjort från scratch.

Personalen var hur gulliga som helst och de var verkligen noga med att visa vad de använder för ingredienser vilket är så bra för hur många gånger går man inte till ett ställe där det står att en smoothie exempelvis innehåller banan, mango och yoghurt och sen upptäcker man att det även var något sötningsmedel och annat konstigt pulver i den.

USA_0557_Fotor

DSC_6514_Fotor

DIRT var verkligen ett supernice Eat clean ställe och så här glad vad jag efter vår frukost där. Tummen upp för det. Mer sådant här i Stockholm och Sverige tack. Det behöver vi!

USA_0531_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna