dsc_7288-1

Senast överförda79

DSC_7289

dsc_7381

Senast överförda80

dsc_7319

Finns det på riktigt något mysigare än att äta brunch med en tjejkompis? 

Jag är så glad att jag åkte till Miami med Molly. Hon är så gullig, duktig och inspirerande och jag har alltid roligt med henne. Hon är verkligen en sådan vän jag känner att jag vill och kommer lägga ner mer tid och energi på för jag tycker vi passar så bra tillsammans och hur härligt är det inte att känna så? Men det är på tiden… För det känns som att jag blivit så besviken och ledsen på många vänskaper på senaste, så jag behöver verkligen lite ny energi och mer blomstrande vänskaper i mitt liv nu faktiskt <3 Minns ni att jag och Molly lärde känna varandra genom våran 5 veckors långa resa i Kaliforninen och Hawaii tillsammans för ca. tre år sedan tillsammans med EF språkresor?

Men åter till brunchen, gud vad vi letade efter en brunch att gå och käka på i tisdags. Vi googlade och googlade men hittade ingenting som var öppet för brunch och serverade american pancakes klockan 13 en tisdag förmiddag, tillslut tog vi en Uber till ett ställe som såg lovande ut men när vi sedan satt oss till bords och började kika i menyn upptäckte vi till vår besvikelse att det inte fanns några amerikanska pannkakor här heller… Men vi beställde in french toast och en salamon bagel med cream cheese istället och det var minst lika gott.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna