Senast överförda83

USA_1375_Fotor

It’s time to clean my body

Imorgon ska hela familjen här hemma köra en Detoxvecka som jag ser supermycket fram emot. Behöver verkligen rensa ur kroppen efter allt ätande i Miami (observera ätande och inte alkohol haha)… Detox innebär att man utesluter alkohol, tobak, bröd, choklad, mejeriprodukter, salt, socker, svart te, kaffe, pasta, potatis och vitt ris ifrån kosten. Vad finns kvar att äta då tänker ni? Ja, frukter och bär och rotfrukter och grönsaker. Det kommer bli mycket soppor och smoothies med andra ord. Vi ska göra en detox som mamma hittat i en bok som heter ”Gröna Soppor och Smoothie Bowls” och innehåller 90 vegetariska recept samt det här detoxschemat. Spännande va? HÄR (adlink), hittar ni boken om ni skulle vara intresserade av att köra samma detox/ kika mer på recepten.

Smoothien på bilden innehåller 1/2 avokado, 1/2 banan, mandelmjölk, dadlar, nötsmör, vaniljpulver, kakao och kanel. Give it a try och smaka er fram. Så god verkligen, speciellt med valnötterna och den mörka chokladen på toppen som jag sedan blandade ner och åt med en sked.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna