DSC_7682

Haha, det är så mycket mat här på bloggen nu men det känns faktiskt som att det enda vi gjorde i Miami var att äta och eftersom att vi åt på så makalöst bra och trevliga restauranger mestadels hela tiden så måste jag ju tipsa er om dem. Inte sant?

Sista kvällen så var vi på den latinamerikanska restaurangen OLA, på James Avenue. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av stället faktiskt eftersom att jag aldrig ätit latinamerikanskt förut men eftersom att Emelie, min kompis ifrån Sverige, som bor i Florida har lite latinskt påbrå så berättade hon lite för oss. Givetvis gjorde även servitören detta men han pratade otroligt snabbt så det var lättare att fråga Emelie om alla olika slags rätter som man knappt kunde uttala.

DSC_7662

DSC_7664

Oh my gosh, är det något ni ska beställa om ni besöker den här restaurangen så är det köttbullarna som ni ser ovan. De var de absolut bästa under hela middagen. De riktigt smälte i munnen och såsen till var helt, helt magisk. Så glad för att ägaren av restaurangen kom fram till vårt bord då han hörde att vi var svenskar och beställde in den här rätten till oss för annars hade vi inte beställt den.

En annan rolig grej är att han faktiskt bott i Stockholm ett tag och jobbat med musik med både Max Martin och Andreas Carlsson. Han pratade med andra ord lite svenska så det var väl tur det att vi bara pratade gott om restaurangen och maten när vi var där.

DSC_7672

Har ni någonsin druckit Pornstar martinis?

Så god cocktail och här var de riktigt goda trots att servitören inte visste var det var för drink när vi beställde den och vi fick be honom gå till bartendern för att kolla upp det. Den smakar passionfruit och känns väldigt fräsch och somrig.

DSC_7701

DSC_7703

Hello chocolate!!!!

Så goda desserter. Vi bad servitören välja vad vi skulle beställa. Jag brukar ofta göra så när jag är på en restaurang för första gången oavsett om det handlar om förrätt, varmrätt eller efterrätt eftersom att jag alltid har sån grov beslutsångest och för att det är roligt att testa mat man annars inte hade beställt.

På tal om beslutsångest så har det inte varit det lättaste att resa med Molly eftersom att vi båda lider av det haha. Jag skulle verkligen vilja veta hur många timmar vi har lagt på att vela fram och tillbaka över någonting för att vi inte har kunnat bestämma oss. Var det inte över vilket vatten vi skulle köpa så var det något annat. Hur jobbigt att hänga med oss?

DSC_7697

Som summan av kardemumman hade jag en riktigt trevlig middag. Det var så mysigt att catcha upp med gulle Emelie också eftersom att vi inte sett varandra på över ett år. INTE OK. Måste komma och hälsa på henne oftare, det är ju inte så att det känns jobbigt att åka till Florida för att hälsa på en kompis liksom.

Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna