Senast överförda81

STK Miami Beach

Här kommer ett till restaurangtips i Miami. Var på STK sist jag var i Miami och gillade det så mycket att jag var tvungen att ta med Molly hit nu när vi var där. STK är ett trendigt inne-pinne ställe som finns i flera andra städer som Vegas, New York, London och Ibiza som är en restaurang som har så mycket mer än en perfekt tillagad köttbit…

Faktum är att deras rätter som inte innehåller kött nästan är ännu godare. Och vet ni en annan hemlighet? Så fort ni får in brödet som huset bjuder på så kommer ni vara lyckliga, för det är tamefan det bästa brödet ever och det serveras tillsammans med någon slags gorgonzola sörja (se nedan).

IMG_5357-2

IMG_5358-2

Documents18

Det jag gillar mest med STK är den livliga atmosfären i kombination med den eleganta miljön och att det alltid finns en grym DJ som spelar hiphop och rnb. Jag menar hur överfett? Det skapar en sån härlig energi med DJ:s på restauranger eftersom att det verkligen uppmuntrar alla gästerna att mingla med varandra, vilket jag älskar!!!

Servicen då? Den är fantastisk!! Vi hade världens bästa och gulligaste servitör när vi var där nu sist som till och med bjöd med oss till han och hans killkompisars bord på en klubb efter middagen.

unspecifiedc

IMG_5373_Fotor

Alltså WOW, har ätit så mycket god mat i Miami.

I mean check this masterpiece out????

IMG_5413.JPG

En perfekt tillagad köttbit, rödvin och macaroni and cheese – Oslagbar kombo!

Sätt nu på typ den här eller den här låten och tänk er att den spelas och att ni sitter på en fullsatt trendig restaurang full med snygga, intressanta sällskap som sitter och skålar höger och vänster samtidigt som du äter helt fantastisk mat – ja, då är ni hemma. Förstår ni nu varför jag älskar det här stället och Miami så himla mycket? Tips att gå dit på deras Magnum Mondays och fredagar och lördagar!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna