USA_1404_Fotor

Alright, dag 1 är nästan avklarad.

Det enda lilla problemet just nu är att vi alla sitter här i soffan och suktar varandra med bilder på mat…. Herregud, det har gått en dag och mamma föreslog till och med att vi skulle strunta i allt och baka chokladbollar alldeles nyss men då fick jag säga åt henne att “NEJ, tänk vad mycket pengar du lagt ner på alla dessa frukter och grönsaker, nu måste vi ju äta upp det”. Och ungefär där är vi nu. Det går sådär med andra ord haha men vi kommer klara det.

För helt ärligt talat så har den här dagen gått hur bra som helst. Började morgonen med en vinbärs- och hallonsmoothie med lite russin och sesamfrön på. Sen var det mellanmål som bestod av en kopp grönt te och en banan.

USA_1411_Fotor

Därefter var det lunch som bestod av en rawfoodsoppa gjord på rödbetor och äpplen (kan säga att den låter och ser godare ut än vad den var). För den var inte värst god alls faktiskt och den blev knappast godare av att jag satt och åt den på tåget ur en plastbytta när den var lite varm heller….

USA_1420_Fotor

Mellanmål nr 2. blev favoriten på hela dagen. Det var en smoothie gjord på kiwi, spenat, havregryn, kokosolja och kokosmjölk som vi toppade med hasselnötter och lite salt. Riktigt god, smakade avokado och banan. Gillade den starkt.

Till middag blev det sedan en vitkålssoppa. Även den mycket god. Längtar dock redan till frukosten imorgon, då ska det ätas en smoothie som kallas äppeldröm vilket i mina öron låter helt fantastiskt just nu… Inte för att jag är hungrig egentligen utan bara för att jag är sugen och för att det är jobbigt att inte kunna ta vad man vill ifrån skafferiet. Kämpa Hanni!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna