Detox dag nummer 2

Idag har det känts ungefär likadant som igår. Det har gått bra med andra ord. Känns faktiskt som man äter typ hela tiden eftersom att jag inte brukar äta ordentliga mellanmål annars om dagarna. Borde faktiskt börja med det efter den här detoxen, det ger en energi och är nog viktigare än man tänker.

Frukosten som ni ser ovan var den så kallade ”äppeldrömmen” som bestod av äpple, avokado, spenat, mandelmjölk och osötat proteinpulver. Den var rätt smaklös och smakade inte riktigt som man tänker sig att något som kallas äppeldröm ska smaka haha men det var helt okej. Absolut inte äckligt utan mer lite smaklöst kanske.

USA_1443_Fotor

Mellanmålet för dagen var egenrostade hasselnötter med lite havssalt. Kommer garanterat rosta egna hasselnötter oftare och käka som mellis. Det blev supergott! Satt nästan och slickade saltet i skålen eftersom att man utesluter mycket salt i detoxen men nu äntligen fick äta det.

USA_1447_Fotor

USA_1452_Fotor

Till lunch åt vi ännu en rawfoodsoppa på tomat och ingefära med salsa gjord på paprika, tomat, gurka, rödlök och koriander till. Det var inte någon vidare hit. De tre första tuggorna var helt okej men sen blev det bara blaskigt och smaklöst. Salsan var desto bättre.

USA_1457_Fotor

Favoritmålet på dagen blev helt klart mellanmål nummer 2 som var en päronsmoothie med quinoa. Det innehöll päron, quinoa, böngroddar, banan, kiwi, kardemumma och kanel och jäklar vad gott det blev och mättande!!! Blev superimponerad!!

USA_1462_Fotor

Last but not least så har vi sötpotatissoppan som vi åt till middag. Den gillade jag också. Hade dock kunnat offra lillfingret för att få äta en brödskiva med ost till men det är bara att hålla i. Imorgon kommer vi nämligen äta ett egenbakat morotsbröd till mellanmål. Hur nice? Det kommer göra min dag, det känner jag redan nu!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna